Karuselli-mallisto

Karuselli-malliston kaikki tuotteet ovat yksilöitä eli niitä on vain yksi kappale. Mallit syntyvät trikoo- ja collegeneulospaloista tilaustöiden ohella.

Malleja tulee olemaan sekä lapsille että aikuisille. Jokaisen mallin kohdalla on mainittu koko, materiaali ja hinta. Mallin kuva poistuu sivulta, kun kyseinen tuote on myyty. Kannattaa toimia nopeasti, kun huomaa mieleisen ja sopivan Karuselli-tuotteen.


Karuselli 1. Mekko taskuilla, koko 80 cm. Materiaali 100 % puuvillacollegeneulos. Värit mekossa: tumma lila, luumu, oliivinvihreä ja kantaukset ja tikkaukset okrankeltaiset. Tässä mekon etupuoli. Hinta 30 € + postikulut, jos mekko lähetetään.

Karuselli 2. Mekko taskuilla koko 90 cm. Väreinä luumu, tumma lila ja kanttaukset sekä tikkaukset okrankeltaiset. Materiaali 100% puuvillacollegeneulos. Hinta 30€ + postikulut, jos tuote postitetaan.

Karuselli 3. Collegeneulos pusero koko 100 cm. Tässä takakappleessa on samat värit ja kuosit kuin etukappaleen puolella. Hihoissa on pitkittäissauma ja hihan etu- ja takapuolet ovat eri värejä, tässä siis sinistä ja limevihreää. Puseron hinta on 20€ + postituskulut, jos tuote postitetaan.
Karuselli 3. Collegepaidan hiha.

Karuselli 4. Collegeneulos paita kiko 110 cm. Tässä paita edestä. hihoissa on vaaleanvihreää ja limevihreää. Hinta 20€ + postituskulut, jos tuote postitetaan.


Karuselli 4. Takakappaleen puolella on miehusta harmaa.

Karuselli 5. Mekko/tunika aikuiselle sivutaskuilla. Kuvassa lisäksi tummanruskea tuubihuivi. Värit ovat tummanruskea, beige ja punainen. Kuvissa tuote näyy edestä, molemmilta sivuilta sekä takaa. Materiaali 100 % puuvilla collegeneulos. Koko XL, hinta 50€, tuubihuivi on 100% puuvillatrikoota ja sen hinta 15€ + postikulut, jos tuote postitetaan.

Karuselli 6. Tämä mekko tunika on kokoa L/XL. Yläosa tehty L koon kaavalla ja alaosa niin väljä, että käy hyvin XL koosta. Väreinä tässä on kevään vihreää ja harmaan eri sävyjä. Materiaali 100% puuvilla collegeneulos. Hinta 50€ + postituskulut.

Karuselli 7. Mekko koko 120 cm. Värit: punainen, tummanruskea, tummanharmaa ja poltettu oranssi. Materiaali 100 % puuvilla collegeneulos. Hinta 30 € + postituskulut.

Karuselli 8. Tunika koko 110 cm. Lyhythihainen taskullinen malli. Materiaali trikooneulos, jossa puuvillaa 95% elastaania 5%. Hinta 30€ + postikulut.