Buffon tuotteet valmistuvat Suomen Kuopiossa

Kankainen reilun kokoinen kasvomaski. Maski on kaksinkertaisesta neuloksesta, joka kestää laitospesun ja testimme tuloksena myös 5 minuutin keittämisen vedessä. Kaksinkertaisen maski on hinnaltaan 12€/kpl ja yksinkertainen 10€/kpl. Maski kannattaa pestä joka käyttökerran jälkeen. Maski poistetaan niin, että kosketaan vain kiinnitysnauhoihin korvan takana, ei itse kankaaseen. Kädet kannattaa pestä hyvin maskin poiston jälkeen. Maski ei suojaa viruksilta, mutta sitä on hyvä käyttää väentungoksissa ja esim kauppareissulla. Maskilla voi suojata toisia, jotta pärkeet eivät kulkeutuisi niin helposti ympäristöön. Henkilöt, joilla on astmaa tai sydänsairaus, kannattaa käyttää varoen ja riisua maski pois heti, jos alkaa ahdistamaan tai ei henki kulje.

Kuosit voit valita Kuosit sivulta: Laitospesun kestävät kuosit. Kuosit Materiaali on puuvillaa 35% ja polyesteriä 65%. Materiali kestää laitospesun.

Buffosta voi tilata t-paitoja, tunikoita, mekkoja, huppareita, myssyjä, trikoita, yöasuja (yömekot, paitulit ja pyjamat), vauvanvaatteita, olohousuja, tuubihuiveja, bonchoja ja helposti puettavia avopuseroita ja -tunikoita. Kuvassa tunika sivutaskuilla, huppari sekä toppi vedoksilla,