Mittataulukko

Kaikkiin malleihin voi valita kankaan kuosit-sivulta. Kuosit

Paitamallin 1 mittataulukko
Paitamallin 2 mittataulukko
Paitamallin 3 mittataulukko

Yömekon ja paitulin yläosan mitat ovat samat kuin t-paita malli 2:ssa eli rinnanympärys- ja hihanpituusmitat. Yömekko ja paituli levenevät kainalosta helmaan A-linjaisesti. Mittataulukossa on tuotteen pituusmitat niskasta helmaan.

Yömekon ja paitulin mittataulukko

Housuja voi tilata college- ja trikooneuloksesta. Housuihin saa halutessaan joko suorat lahkeet tai resorin lahkeen suulle. Mittataulukossa on erikseen oma haaramitta housuille, joihin on lisätty vaippavara.

Housujen ja shortsien mittataulukot


Tunikamallin voi tilata joko t-paita malli 2 tai t-paita 3 väljyydellä. Tunikan saa joko kapea helmaisena tai A-linjaisena. A-linjaiseen tunikaan voi valita haluaako helman levenevän jo kainalon kohdalta helmaan vai vyötäröltä helmaan. Mittataulukossa on tunikan pituusmitta niskasta helmaan sekä helman leveysmittoja koskien kapeaa, vyötäröltä kellottuvaa tai kainalosta kellottuvaa tunikaa. Tunikaan voi valita pitkät, 3/4-hihat, lyhyet hihat tai sen voi tilata hihattomana ns toppitunika-mallina. Tunikan saa joko ilman taskuja tai taskujen kanssa. Tuotemallit sivulta näkee erilaisia tunikamalleja.

Perustunikan mittataulukko

Toppimekko tai -tunika ja toppipusero ovat hyvin istuvia ja niissä on avarrettu pääntie ja rintamuotolaskokset. Mekon tai tunikan saa myös A-linjaisena joko niin, että helma levenee vyötäröltä tai kainalon alta. Mittataulukosta näkee kuvan kaltaisen mekon leveyden kainalon ja vyötärön korkeudelta. Mittataulukossa on tuotteen pituusmitat mitattuna niskasta helmaan. Vyötärön leveys on merkitty kokoihin 150 cm eteenpäin. Pienemmät koot ovat malliltaan suoralinjaisempia eli eivät kapene vyötärön kohdalta.

Topin ja toppimekon mittataulukot

Unihaalari pitkillä hihoilla.
Vauvan bodyn saa pitkillä tai lyhyillä hihoilla. Mittataulukossa on vyötärönympärysmitta sekä pitkänhihanpituus kaulanjuuresta mitattuna
Potkupuku pitkillä hihoilla. Potkupuvun voi tilata myös lyhyillä hihoilla tai hihattomana. Mittataulukossa on rinnan,- ja lantionympärysmitat, hihanpituus kaulanjuuresta hihansuulle sekä puvun pituus niskasta haaraan.


Unipussi pitkillä hihoilla.

body, potkupuku, unihaalari ja unipussi mittataulukko

Vyötäröltä poimuttuva hame resorivyötäröllä. Hame on väljämallinen. Kerro tilatessa vyötärönympärysmittasi ja haluamasi helmanpituus mitattuna vyötäröltä helmaan.

Trikoot. Mittataulukossa on vyötärö,- ja lantionympärysmitat, haaramitta edestä haaran kautta taakse vyötärölle sek sivupituusmitta vyötäröltä lahkeen suulle.

Takaa avattava haalari. Haalarissa on vetoketju niskasta ulottuen jalan sisäsyrjällä polven yläpuolelle. Mittataulukossa on rinnan- ja lantionympärysmitat, haaramitta edestä pääntieltä haaran kautta niskaan sekä haalarin sivupituusmitta kainalosta lahkeen suulle. Haalaria saa pitkillä ja lyhyillä hihoilla sekä hihattomana. Lahkeet saa suorana tai kuvan mukaan resorilla lahkeen suulla.

Selästä avattava haalari mittataulukko

Helposti puettava pusero. Pusero on edestä normaalin t-paidan näköinen ja takaa vaatteessa on avolaskos hartioilta alas. Puseroa voi tilata t-paidan 1 väljyydellä tai t-paidan 2 väljyydellä. Puseroon voi tilata pitkät, 3/4-pituiset tai lyhyet hihat.

Helposti puettava tunika/mekko. Tunikaa voi tilata t-paitamallin 1 tai 2 väljyydellä. Tunikaan saa joko pitkät, 3/4-mittaiset tai lyhyet hihat. Tunikan pituusmitta on sama kuin perustunikan pituus niskasta helmaan. Halutessaan tunikaan saa sivutaskut, hinta on silloin +4€ perushintaan.

Myssy. Mittataulukossa on päänympärysmittoja. Lasten myssymitat ovat eri ikäisten lasten keskivertomittoja.

Lasten myssyjen kokotaulukko

Voit tilata tuotteita myös omilla mitoillasi. Lisätietoja ja opastusta saat soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.