Tilauslomake

TILAUSOHJEET

Valitse malli tuotemalli-sivulta ja kuosi  kuosit-sivulta.

Vertaa mittataulukon mittoja omiin mittoihisi ja esim. omaan hyvänkokoiseen tuotteeseen ja valitse sinulle sopiva koko. Kokoa valitessa kannattaa ottaa huomioon, että neulos kutistuu pesussa 3-6 % ja niin, että pituussuunnassa kutistuma on suurempi kuin leveyssuunnassa.

Merkitse tilaukseen ensin kuosin nimi, sitten malli, sitten koko ja onko tuote lyhyt- tai pitkähihainen ja mahdolliset lisätoiveet esim. pikku m koon perässä tarkoittaa, että tuote on miehelle. Miesten pitkähiha on 5 cm naisten hihaa pidempi. Halutun hihanpituuden voi myös ilmoittaa. Hihan mitta otetaan niin, että mitassa on olanmitta mukana eli mitataan kaulanjuuresta olkapään yli haluttuun hihanpituuteen. Myös haluttu tuotteen pituusmitta voidaan ilmoittaa tilaukseen. Mitta otetaan niskasta haluttuun helmanpituuteen. Tilaukseen voi ilmoittaa myös omat mitat. Puseroa, tunikaa, mekkoa ja haalaria varten ilmoitetaan rinnan,- vyötärön,- ja lantionympärysmitat vaatteen pituusmitan ja hihanpituusmitan ohella. Housuja varten ilmoitetaan vyötärön,- ja lantionympärysmitat, sivupistuusmitta vyötäröltä lattiaan (vähennän mitasta 4 cm) sekä haaramitta, joka mitataan edestä vyötäröltä haaran kautta taakse vyötärölle. Housuja varten voi ilmoittaa myös reiden ympärysmitan sekä halutun lahkeenympärysmitan. Hametta varten ilmoitetaan vyötärön,- ja lantionympärysmitta sekä hameen pituus vyötäröltä helmaan. Tilauksen yhteyteen voi kertoa myös muista toiveista tilattavan vaatteen suhteen ja neuvoja saa liikkeen aukioloaikana.

Tuotemallit löytyvät täältä

Kuosit löytyvät täältä.

Ph = pitkähihainen ja Lh = lyhythihainen

Esimerkkitilaus:

kuosi: Vinoneliöt harmaalla, Malli nro 1, koko M/Ph m helma +2 cm.

Tällöin tuote on kuosista Vinoneliöt harmaalla, väljämallinen  ns. miesten paita, pitkillä hihoilla, jonka helmaan lisätään 2 cm.

Tietosuojaseloste

Voitte lukea tietosuojaselosteen täältä