Helposti puettavat vaatteet ja takaa avattavat haalarit

Avopaita. Kuvat 1 ja 2. Tämä t-paita on edestä perus t-paidan näköinen ja takaa alahelma muodostuu kahdesta kappaleesta, jotka menevät avoimesti päällekkäin. Paita on helppo pukea päälle. Paitaa voi tilata t-paitamallin 1 väljyydellä  malli nro 98. (ns. miesten malli) sekä paitamallin 2 väljyydellä malli nro 99.  (ns. naisten malli). Paitaa voi tilata pitkillä, 3/4-hihoilla sekä lyhythihaisena. Lasten mallit ovat paitamallin 2 väljyydellä.  


Edestä puettava avopaita, kuvat 3 ja 4,  on edestä samanlainen kuin perus avopaita. Selänpuolella on 2 takakappaletta, jotka ovat kiinni ommeltu toiselta olalta etukappaleeseen ja toiselta olkapäältä kiinnittyvät painonapeilla etukappaleeseen. Pusero on helppo pukea kokonaan edestä päin ja sopii henkilölle, jonka kädet eivät kunnolla taivu. Väljä paitamalli on nro 115 ja paitamallin 2 väljyydellä nro 116.

Mittataulukko 

 Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Hinnaston lyhenteet: PH=pitkähiha, 3/4=3/4 pituiset hihat, LH= lyhyet hihat


Avopusero ja -tunika hinnasto

Avotunika. Tämä tunika on edestä perustunikan näköinen ja takaa alahelma muodostuu kahdesta kappaleesta, jotka menevät avoimesti päällekkäin. Tunika on helppo pukea päälle. Tunikaa voi tilata t-paitamallin 1 väljyydellä malli nro 100 (ns miesten malli) sekä t-paitamallin 2 väljyydellä malli nro 101 (ns naisten malli). Tunikan saa pitkillä, 3/4-hihoilla sekä lyhythihaisena.


Edestä puettava tunika toimii samoin kuin edestä puettava  pusero. Väljä edestä puettava tunika on malli nro 117 ja istuvampi malli on nro 118.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Hinnaston lyhenteet: PH=pitkähiha, 3/4=3/4 pituiset hihat, LH= lyhyet hihatMiesten väljämallinen hygieniahaalari on malli nro 102. Takaa-aukioleva haalari. Haalarissa on vetoketju, joka ulottuu niskasta puoleen väliin jalan sisäsivua. Haalaria saa pitkillä, 3/4-hihoilla, lyhyillä hihoilla sekä hihattomana. 

Vastaava naisten malli on nro 119.  Naisten malli on istuvampi ns t-paitamallin 2 väljyydellä, pitkän hihan pituus on 5cm lyhyempi kuin vastaavassa miesten mallissa ja haalarin koko pituus 8 cm lyhyempi verrattuna miesten malliin.


Haalaria voi tilata myös niin, että vetoketju kulkee niskasta haaran kautta n 12 cm etukappaleen puolelle kohti vyötäröä. Siitä maininta tilauksen yhteydessä.


Haalarin tilausta varten on hyvä laittaa myös henkilön mittoja. Henkilön pituusmitta auttaa saamaan sopivamman kokoisen vaatteen, rinnan-, vyötärön- ja lantionympärysmitat, mitta kainalosta lahkeensuulle ja  mitta haarasaumasta lahkeensuulle auttavat lisää.

Kuosit


Takaa avattava haalari hinnasto
Selästä avattava haalari mittataulukko
Takaa avattava haalari kahdesta kuosista hinnasto
Takaa avattava hamehaalari hinnasto
Iisi-housut hinnasto

Helposti puettava pusero malli: Iisi. Takana vetoketju olalta sivulle helmaan asti. Kuvassa on lasten koko 150 cm ja materiaali punainen paksuhko harjattu college-neulos. Kuvan puseron hinta on 50 € (koot 130-150 cm), koot 100-120 cm on 45€ ja aikuisten koot XS-XL on 55€, 2XL-3XL on 57€, koot 4XL- 5XL on 59€ ja koot 6XL-8XL on 62€. Tilata voi kaikista Buffon neulos-kankaista. 

Kuosit

Iisi puseron hinnasto

Kuva vasemmalla Punaruutu boncho. Malli nro 46C. Hinta 43€. Mallissa on pystykaulus resorista. 

Viereisessä kuvassa on boncho malli nro 46B, siinä on pääntieltä eteen pieni halkio, ja pääntiellä nauhat.

Malli 46A on edestä auki ja suljetaan nauhoilla pääntiellä edestä.

Kaikki 3 mallia sopii kaiken kokoisille ja ikäisille aikuisille. Bonchoon voi valita fleece-kuosin, talvicollegen tai ohuemman muun kuosin sivuilta Kuosit