Helposti puettavat vaatteet ja takaa avattavat haalarit

Avopaita. Tämä t-paita on edestä perus t-paidan näköinen ja takaa alahelma muodostuu kahdesta kappaleesta, jotka menevät avoimesti päällekkäin. Paita on helppo pukea päälle. Paitaa voi tilata t-paitamallin 1 väljyydellä malli nro 98. (ns. miesten malli) sekä paitamallin 2 väljyydellä malli nro 99. (ns. naisten malli). Paitaa voi tilata pitkillä, 3/4-hihoilla sekä lyhythihaisena. Lasten mallit ovat paitamallin 2 väljyydellä.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Hinnaston lyhenteet: PH=pitkähiha, 3/4=3/4 pituiset hihat, LH= lyhyet hihat


Avopusero ja -tunika hinnasto

Avotunika. Tämä tunika on edestä perustunikan näköinen ja takaa alahelma muodostuu kahdesta kappaleesta, jotka menevät avoimesti päällekkäin. Tunika on helppo pukea päälle. Tunikaa voi tilata t-paitamallin 1 väljyydellä malli nro 100 (ns miesten malli) sekä t-paitamallin 2 väljyydellä malli nro 101 (ns naisten malli). Tunikan saa pitkillä, 3/4-hihoilla sekä lyhythihaisena.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Hinnaston lyhenteet: PH=pitkähiha, 3/4=3/4 pituiset hihat, LH= lyhyet hihatMalli nro 102. Takaa-aukioleva haalari. Haalarissa on vetoketju, joka ulottuu niskasta puoleen väliin jalan sisäsivua. Haalaria saa pitkillä, 3/4-hihoilla, lyhyillä hihoilla sekä hihattomana.

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja. Hintoihin tulee 4€:n korotus 1.10.21

Takaa avattava haalari hinnasto
Selästä avattava haalari mittataulukko
Takaa avattava haalari kahdesta kuosista hinnasto
Takaa avattava hamehaalari hinnasto

Pusero tai tunika, jossa on painonapit molemmilla olkapäillä. Tämä vaate on helppo pukea kokonaan edestä, vaikka kädet eivät taipuisi puettaessa. Vaatetta saa pitkillä, 3/4- hihoilla tai lyhythihaisena.

Puseromalli t-paita väljyydellä 1 on malli nro 104 ja t-paita väljyydellä 2 on malli nro 105

Tunikamalli t-paita väljyydellä 1 on malli nro 106 ja t-paita 2 väljyydellä on malli nro 107

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Helposti puettava pusero ja tunika hinnasto
Iisi-housut hinnasto

Helposti puettava pusero malli: Iisi. Takana vetoketju olalta sivulle helmaan asti. Kuvassa on lasten koko 150 cm ja materiaali punainen paksuhko harjattu college-neulos. Kuvan puseron hinta on 50 € (koot 130-150 cm), koot 100-120 cm on 45€ ja aikuisten koot XS-XL on 55€, 2XL-3XL on 57€, koot 4XL- 5XL on 59€ ja koot 6XL-8XL on 62€. Tilata voi kaikista Buffon neulos-kankaista.

Kuosit

Iisi puseron hinnasto