Tuotemallit ja

hinnastot

T-paidat naisille, miehille ja lapsille

Malli nro 1. T-paitamalli 1. Malli on väljä ja suoralinjainen ns miesten malli. Mallia voi tilata pitkillä tai lyhyillä hihoilla sekä hihattomana. Väljää mallia voi tilata myös naisille ja lapsille.


Perusmalliin tulee pääntielle pitkiin hihoihin hihansuulle resorit. Lyhyihin ja 3/4-pitkiin hihoihin tulee käänne.

Halutessaan pääntien saa v-pääntiellä tai venepääntiellä ja pääntien saa myös alavaralla. Näistä tulee mainita tilauksen yhteydessä.

3. Ralli-paita on valmistettu paitamallin 1 väljyydellä. Paidassa on painonappilista edessä ja pieni pystykaulus. Mallissa on kaksi eri kuosia. Kuvan kuosit ovat Musta yksivärinen ja musta-valko ruutu (materiaali trikooneulos, jossa on puuvillaa 95% ja elastaania 5%) Paitaa voi tilata myös pitkillä hihoilla ja paitaan voi valita mieleiset kuosit Kuosit-sivulta. Rallipaidan hinta on +8€ verrattuna paitamallin 1 hinnaston vastaavan kokoisen paidan hintaan.

Mittataulukko

Mallin voi tilata kaikista Buffon trikooneulosksista Sivu: Kuosit

Hinnaston lyhenteet: PH = pitkähiha, LH= lyhyt hiha ja H:ton = hihaton


Hinnat ovat kappalehintoja.

Paitamallin 1 hinnasto

Malli nro 2. T-paitamalli 2. Malli on istuvampi kuin malli 1, mutta kuitenkin mukavan väljä. Malli on lasten ja naisten t-paitojen perusmalli. Mallia voi tilata pitkillä, 3/4-pituisilla ja lyhyillä hihoilla sekä hihattomana.

Perusmallissa on pyöreä pääntie ja sekä pääntiellä että hihansuilla on resorikanttaukset, kuten ylemmässä kuvassa, jossa on lasten paita. 3/4-pituisissa hihoissa on käänne.

Mallia voi tilata myös V-pääntiellä, venepääntiellä sekä ilman resoreita alavaroilla pääntiellä, kuten on alemmassa kuvassa. Niistä tulee mainita tilauksen yhteydessä.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnaston lyhenteet: PH= pitkähiha 3/4-hiha= 3/4 pituinen hiha, LH= lyhyt hiha ja H:ton= hihaton

Hinnat ovat kappalehintoja.

Paitamallin 2 hinnasto

Malli nro 3. T-paitamalli 3. Tämä t-paita on hyvin vartalonmyötäinen ja kapealinjainen. Paitaa voi tilata pitkillä, 3/4-pituisilla hihoilla ja lyhyillä hihoilla sekä hihattomana.

Perusmallissa on resorikanttaukset pääntiellä ja hihansuussa. 3/4-pituisissa hihoissa on käänne.

Kuvan puserossa on alavara pääntiellä ja käänteet hihansuulla. Mallia saa myös v-pääntiellä sekä venepääntiellä. Näistä toiveista tulee mainita tilauksen yhteydessä.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnaston lyhenteet: PH=pitkähiha, 3/4= 3/4 pituiset hihat, LH= lyhythiha ja H:ton = hihaton

Hinnat ovat kappalehintoja.

Paitamallin 3 hinnasto

Tunikat ja mekot

Tunika, perusmalli joko t-paitamalli 2:n väljyydellä eli malli nro 4. tai t-paitamalli 3:n väljyydellä eli malli nro 5. Mallissa helma on hiukan A-linjainen. Tunikaa saa pitkillä, 3/4-hihoilla, lyhyillä hihoilla ja hihattomana. Jos haluaa tunikaan sivutaskut, niin maininta siitä tilaukseen. Taskullinen malli on +4€ lisättynä perusmallisen tunikan hintaan. Lasten perustunikamalli on nro 4.

Perustunikassa on pääntiellä ja hihansuussa resorikanttaus, mutta 3/4-pituisissa hihansuissa käänne.

Tunikaan saa halutessaan v-pääntien, venepääntien tai pääntien alavaralla.

Ylimmässä kuvassa on lasten tunika taskuilla, keskellä olevassa tunikassa on kellohihat (hinta +4€) ja alimmassa kuvassa perustunika 3/4-pituisilla hihoilla.

Kaikista toiveista maininta tilauksen yhteyteen.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnaston lyhenteet: PH=pitkähiha, 3/4 = 3/4 pituiset hihat, LH= lyhyet hihat ja H:ton= hihaton

Hinnat ovat kappalehintoja

Perustunikan hinnasto

Mekko, perusmalli: Tähän malliin voi valita väljyyden joko t-paidan 2 malli nro 6 tai t-paidan 3 mukaan malli nro 7. Helmaosa on kapeahko vain hivenen A-linjainen. Mekkoa voi tilata pitkillä, 3/4-hihoilla ja lyhyillä hihoilla. Jos mekkoon haluaa sivutaskut, tulee perushintaan lisää +4€.

Perusmallissa on pääntiellä sekä hihansuilla resorikanttaukset, mutta 3/4-pituisissa hihoissa käänne.

Ylimmän kuvan mekossa on pääntiellä alavara ja hihoissa käänne. Mekkoa saa halutessaan myös v-pääntiellä sekä venepääntiellä. Näistä toiveista tulee mainita tilauksen yhteydessä.

Keskellä olevassa mekossa on kellohihat (hinta +4€ verrattuna perusmalliin).


Malli: Maksimekko, kuva alimpana, hinnasto on sama kuin pitkän yömekon hinnasto, myös mittataulukko on sama. Jos maximekon haluaa paitamalli 3:n väljyydellä, siitä maininta tilaukseen.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnaston lyhenteet: PH=pitkähiha, 3/4=3/4 pituiset hihat, LH= lyhyet hihat

Hinnat ovat kappalehintoja

Perusmekon hinnasto
Yömekon ja paitulin hinnasto

Malli nro 8. Väljä kimonotunika pitkillä hihoilla.

Malli on hyvin väljä. Hihat kuitenkin ovat kapealinjaiset.

Mallia on saatavan kokoja S, XL ja 3XL kokoja.

S koko on sopiva XS, S ja M kokoisille henkilöille.

XL koko on sopiva L, XL ja 2XL kokoisille.

3XL koko on sopiva 3XL, 4XL ja 5XL kokoisille.

Hinnasto:

koko S, hinta 52 €

koko XL, hinta 55 €

koko 3XL, hinta 58 €


Tunika trumpettihihoilla ja -helmalla. Pääntie hiukan avarrettu. Tunikaa saa joka t-paidan malli 2 (nro 9) tai t-paitamallin 3 malli (nro 10) väljyydellä. Tunikan pituus on 5 cm pidempi kuin vastaavan koon perustunikassa.

Mittataulukko

Kuosin voi valita täältä Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.


Tunika trumpettihihoilla ja -helmalla hinnasto

Taskullinen tunika kahdella eri kuosilla. Mallia saa joko t-paidan malli 2 väljyydellä (nro 11) tai t-paidan malli 3 väljyydellä (nro 12). Malliin voi valita pitkät, 3/4-pituiset tai lyhyet hihat. Tunikan pituus on 5 cm pidempi kuin perustunikan pituus.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Taskullinen tunika kahdella eri kuosilla hinnasto

Kaarroketaskullinen tunika. Mallia saa joko t-paidan malli 2 väljyydellä (nro 13) tai t-paidan malli 3 väljyydellä (nro 14). Malliin voi valita pitkät, 3/4-pituiset tai lyhyet hihat.


Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Kaarroketaskullinen tunika

Painonapillinen tunika. Mallia saa joko t-paitamallin 2 väljyydellä (malli nro 15) tai t-paitamallin nro 3 väljyydellä (mali nro 16). Malliin voi valita pitkät, 3/4-pituiset tai lyhyet hihat. Tunikan pituus on 5 cm pidempi kuin perustunika.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Painonapillinen tunika hinnasto

Tunika huivimaisella kauluksella ja sivutaskuilla. Mallia voi tilata joko t-paitamallin 2 väljyydellä (nro 17) tai t-paitamallin 3 väljyydellä (nro 18). Malliin voi valita pitkät, 3/4-pituiset tai lyhyet hihat.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Tunika huivimaisella kauluksella hinnasto

Taskullinen tunika , jossa taskut alkavat vyötärön leikkaussaumasta. Mallia voi tilata t-paitamallin 2 väljyydellä (nro 19) tai t-paitamallin 3 väljyydellä (malli nro 20). Mallia voi tilata pitkillä, 3/4-pituisilla tai lyhyillä hihoilla. Tunikan pituus on 5 cm pidempi kuin perustunikassa.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.


Taskullinen tunika kahdella eri kuosilla hinnasto

Mekkomalli Riemu. Mallin helma koostuu 12:sta eri kaistaleesta. Malliin voi valita mieleiset kuosit Kuosit-sivuilta. Mallin voi valita t-paitamallin 2 väljyydellä (malli nro 21) tai t-paitamallin 3 väljyydellä (malli nro 22). Lapsille malli on 21 eli t-paitamallin 2 väljyydellä. Mallia voi tilata pitkillä, 3/4-hihoilla tai lyhyillä hihoilla. Mekon helman pituus on sama kuin perusmekossa.

Mittataulukko

Mekkoon voi valita mieleiset kuosit sivulta Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.Mekkomalli Riemu hinnasto

Malli nro 23. Mekkomalli, jossa on vastalaskos helmassa edessä ja takana. Mallia saa t-paitamallin 2 väljyydellä. Mekon voi tilata pitkillä, 3/4-hihoilla tai lyhyillä hihoilla.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Tunika, jossa laskokset helmassa hinnasto

Kietaisutunika. Tunikan helman etuosa muodostuu kahdesta kappaleesta, jotka ovat toiselta sivulta samassa saumassa kiinni. Malliin voi valita yhden tai kaksi eri kuosia. Mallin voi valita t-paitamallin 2 väljyydellä (malli nro 24) tai t-paitamallin 3 väljyydellä (malli nro 25). Malliin voi valita pitkät, 3/4-pituiset tai lyhyet hihat.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Kietaisutunika hinnasto

Harlekiinitunika malli nro 26. Tähän malliin voi valita kolme eri collegeneulos-kuosia. Mallissa on t-paitamallin 2 väljyys. Tätä mallia voi tilata myös lapsille.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Harlekiinitunika hinnasto

Kimonotunika pitkillä resorihihoilla malli nro 27. Kuvassa koko S.

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Hinnasto:

Koot S, M, L ja XL hinta 52 €/kpl

Koot 2XL ja 3XL hinta 55 €/kpl

Koot 4XL ja 5XL hinta 58 €/kpl

Koot 6XL, 7XL ja 8XL 61 €/kpl

Imetystunika Mami. Tunikan yläosan saa joko t-paitamallin 2 väljyydellä malli nro 28 tai t-paitamallin 3 väljyydellä malli 29. Tunikan voi tilata lyhyillä, 3/4 pituisilla tai pitkillä hihoilla, kuten kuvassa. Tunikassa on edessä ns liiviosa, joka on sivusaumasta kiinni miehustassa ja liivin alla tunikassa on halkiot imettämistä varten. Tunikan helmassa on resori.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Imetystunika hinnasto

Topit, hihattomat mekot ja liivihameet

Malli nro 30. Hihaton mekko, malli Aliina. Mekko on kapealinjainen ja pääntie on avarrettu.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Hihaton mekko malli Aliina hinnasto

Malli nro 31. Toppi. Hihaton pusero, jossa on rintamuotolaskokset kädentiellä. Toppi on kapealinjainen ja pääntie on avarrettu.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Topin hinnasto

Malli nro 32. Kapealinjainen mekko, jossa ns painijapaidan selkäosa. Mallia saa myös puseropituisena malli nro 33. Mekkomallia saa myös A-linjaisena, perushintaan tulee sitten +2€.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja

Toppimekko painihanpaidan selällä hinnasto

Malli nro 34. Hihaton tunika college-neuloksesta t-paitamallin 2 väljyydellä. Mallissa on vinosuinen rintatasku ja tasku lantion korkeudella. Malliin voi valita yhden. kaksi tai kolme eriväristä collegeneulosta.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Hihaton collegetunika vinoin taskuin hinnasto

Toppi, jossa on laskokset toisella sivulla pääntiellä. Malli nro 35 ja tunikamittaisena malli nro 36

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Toppi ja tunika laskoksilla, hinnasto

Aikuisten jemma-liivi malli nro 37. Mallin yläosan mitta vastaa t-paitamallin 2 väljyyttä. Kuvan malli on valmistettu collegeneuloksesta, mutta sen voi tehdä myös ohuemmasta trikooneuloksesta.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Aikuisten Jemma-liivihame hinnasto

Hupparit, jakut ja bonchot

Malli nro 38. Jakut, joissa on painonapit ja taskut. Malli on t-paitamallin 2 väljyydellä. Jakkuun voi valita joko yhden tai kaksi eriväristä collegeneuloskuosia.

Hinnat ovat kappalehintoja. Hintoihin tulee 3€:n korotus 1.10.2021

Mittataulukko

Kuosit

Jakku taskuilla ja painonapeilla hinnasto

Malli nro 39. Huppari, jossa on vetoketju ja sivutaskut. Hihansuut saa joko kuvanmukaisesti niin, että resorissa on aukko peukaloa varten, ehjällä hihansuuresorilla tai hihan saa suorana ilman resoria. Hupparissa on t-paitamallin 2 väljyys.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja. Hintoihin tulee 3€:n korotus 1.10.21

Huppari taskuilla ja vetoketjulla hinnasto

Hupparimalli kahdesta eri värisestä collegeneuloksesta. Mallia saa joko t-paitamallin 1 väljyydellä (malli nro 40 kuvan malli) tai t-paitamallin 2 väljyydellä (malli nro 41). Mallissa on sivutaskut ja lyhyt vetoketju.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja. Hintoihin tulee 3€:n korotus.


Huppari taskuilla ja vetoketjulla hinnasto

Hupparitunika. Tämän mallin voi valita myös ohuemmasta trikooneuloksesta. Mallia saa joko sivutaskuilla tai ilman. Mallia voi tilata joko t-paita mallin 2 väljyydellä (malli nro 42) tai t-paitamallin 3 väljyydellä (malli nro 43).

Alemmassa kuvasssa hupparitunikassa on sivutaskut ja helmassa sekä hihansuilla leveä resori.

Mallia saa pitkillä, 3/4-hihoilla sekä lyhythihaisena.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Hupparitunika

Neliöboncho pystykauluksella malli nro 44. Bonchon hinta 45 €.

Kolmiohelmaboncho malli nro 45. Bonchon hinta 40 €.

Boncho, joka on edestä auki malli nro 46a ja boncho malli, jossa edessä vain pieni halkio malli nro 46b. Bonchojen hinta 40€/kpl

Hameet

Hame malli nro 47. Mallissa resorivyötärö, joka muodostaa hameen vyötärölle poimutuksen. Hame on polvipituinen. Tilatessa kannattaa ilmoittaa vyötärön ympärysmitta sekä haluttu helman pituus vyötäröltä helmaan. Hameen hinta on 35 €.

Hame-malli nro 48. : Ohlalaa. Kapeavyläosa ja täyskello helma polvesta nilkkaan. Koot XS, S, M, L ja XL 40€.

Malli nro 49. Pitkä hame trumpettilinjainen helma. Hinta 40 € kpl.


Malli nro 50. Pitkä hame 8:sta helmaan levenevästä kappaleesta tehtynä. Kuosi hameessa: Kullanhohdetta ja oranssia. Taustalla kuosi: Kullanhohdetta ja turkoosia. Materiaali polyesteri. Kerro tilatessa viestillä vyötärön- ja lantionympärysmittasi sekä haluttu helmapituus vyötäröltä helmaan. Pitkän hameen hinta 45€.


Housut, trikoot ja shortsit

Malli nro 51. Housut perusmalli collegeneuloksesta. Housuja voi tilata college- ja trikooneuloksista. Housuissa on kuminauhavyötärö. Lahkeensuun voi tilata joko kuvan mukaan resorilla tai suoralla lahkeella. Jos housuun tulee sivutaskut on hinta +4€ lisää perushintaan. Mikäli housuun halutaan vaippavara, on se hyvä mainita tilauksen yhteydessä. Vaippavaralliset housut on malli nro 52.

College shortsien malli nro 46.

Trikoohousujen malli nro 53 ja trikooshortsit malli nro 54

Kuosit

Mittataulukko

Hinnat ovat kappalehintoja.

Collegehousujen ja shortsien hinnasto
Trikoohousut ja shortsit

Malli nro 55. Trikoot. Trikoisiin kannattaa valita kuosi, on mukana elastaania.

Kuosit

Mittataulukko

Hinnat ovat kappalehintoja.

Trikoiden hinnasto

Haaremihousut aikuiselle malli nro 56. Mallia tilatessa kannattaa ilmoittaa henkilön vyötärönympärysmitta vyötärön resoria varten. Muuten malli on samnkokoinen kaikille. Housujen hinta 45 €.

Kuosit

Yömekot, paitulit, pyjamat ja aamu-/kylpytakit

Pitkä yömekko malli nro 57. tai polvipituinen paituli malli nro 58. Yömekon ja paitulin yläosa vastaa t-paitamallin 2 väljyyttä. Mallien sivu levenee A-linjaisesti kainalosta helmaan. Yömekkoa ja paitulia voit tilata pitkillä, 3/4-pituisilla ja lyhyillä hihoilla sekä hihattomana mallina.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Hinnaston lyhenteet: PH=pitkähiha, 3/4 = 3/4 pituiset hihat, LH= lyhyet hihat ja H:ton= hihaton


Yömekon ja paitulin hinnasto

Lasten pyjama malli nro 59. Pyjaman puseron saa joko pitkillä tai lyhyillä hihoilla. Housut saa joko pitkillä lahkeilla tai shortsimallisena. Puseron väljyys vastaa t-paitamallin 2 väljyyttä.

Naisten pyjama malli nro 60. Puseron väljyys vastaa t-paita mallin 2 väljyyttä. Pyjaman puseron saa pitkillä, 3/4-pituisilla tai lyhyillä hihoilla. Housut saa joko pitkillä lahkeilla tai shortsimallisena.

Miesten pyjama malli nro 62. Puseron väljyys vastaa t-paita mallin 1 väljyyttä. Pyjaman puseron saa joko pitkillä tai lyhyillä hihoilla. Housut saa joko pitkillä lahkeilla tai shortsimallisena.

Tilatessa kannattaa mainita tuleeko pitkät housut vai shortsit ja tuleeko lahkeet suorina vai haluaako lahkeensuulle resorin, kuten kuvan lasten pyjamassa.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Pyjama ja shortsipyjama hinnasto


Aamu-/kylpytakki malli nro 63 naiselle (yläosa t-paitamallin 2 väljyydellä) ja malli nro 64 miehelle (yläosa t-paitamallin 1 väljyydellä). Mallia voi tilata velourista, joustofroteesta tai collegeneuloksesta. Kuvan takissa on painonapit edessä.

Kuosit

Mittataulukko

Hinnat ovat kappalehintoja.

Aamu-/kylpytakin hinnasto

Lasten vaatteet. Joitakin malleja saa myös aikuisille.

Malli nro 65. Vauvan body. Bodya saa joko pitkillä tai lyhyillä hihoilla.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Vauvan bodyn hinnasto

Potkupuku malli nro 66. Mallia saa hihattomana, kuten kuvassa, lyhyillä ja pitkillä hihoilla.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Lasten potkupuku hinnasto

Vauvan unipussi malli nro 67. Mallin yläosassa on t-paitamallin 2 väljyys. Saatavana koot 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm ja 90 cm. Mallissa on helposti puettava pääntie ja helmassa painonapit. Hinta 30 €/kpl

Olkainhaalari malli nro 68. Olkainhaalarin voi tilata joko collegeneuloksesta, velourista tai joustofroteesta.

Haalari voi tilata kokoja 60 cm, 70 cm, 80 cm tai 90 cm. Hinta 30 €/kpl.

Mittataulukko

Kuosit


Fleecehaalari. malli nro 69. Tilata voi kokoja 60 cm, 70 cm, 80 cm ja 90 cm. Hinta 39€/kpl. Kuvan haalari on kuosista: Perhonen fleece. Viereinen kuosi on: Kissanpennut harmaalla fleece. Tilata voi kaikista fleece-kuoseista sekä collegeneuloksista.

Lasten housut resorivyötäröllä ja -lahkeensuilla malli nro 70.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Lasten housut

Erivärilahkeelliset housut lapsille. Malli nro 71. Vyötäröllä kuminauha ja lahkeella pitkät resorit. Housua saa myös resorivyötäröllä, malli silloin on nro 72.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Lasten erivärilahkeelliset housut hinnasto

Malli nro 73. Tyttöjen mekko pussihihoilla ja sivutaskuilla. Tämä mekkomalli on t-paitamallin 2 väljyydellä. Mallia voi tilata myös lyhyillä pussihihoilla.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Lasten mekko pussihihoilla hinnasto


Pään yli vedettävä huppari. Hupparissa on kaksinkertainen huppu, resorit hihansuulla ja vyötäröllä sekä sivutaskut. Mallia saa joko t-paitamallin 1 väljyydellä (malli nro 74) tai t-paitamallin 2 väljyydellä (malli nro 75)

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Pään yli vedettävä huppari hinnasto

Tyttöjen ja naisten kellohelmamekko malli nro 76 . Mekossa on leikkaus vyötäröllä. Mekko saa pitkillä, 3/4-hihoilla, lyhythihaisena sekä hihattomana mallina. Helmaosa koostuu joko yhdestä pyöreästä rinkulasta, kahdesta tai neljästä kappaleesta, jotka yhdessä muodostavat kokonaisen rinkulan.


Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Kellohelmamekko hinnasto

Aurora-mekko, malli nro 115.

Koot XS, S, M, L ja XL hinta 50€/kpl, koot 2XL, 3XL hinta 53€/kpl ja koot 4XL ja 5XL hinta 56€/kpl.

Huppari pitkällä vetoketjulla, suoralla helmalla sekä sivutaskuilla. Hihansuut saa joko kuvan mukaisesti resorilla tai suorilla hihansuilla. Mallia voi tilata t-paitamallin 1 väljyydellä (malli nro 77) tai t-paitamallin 2 väljyydellä (malli nro 78).

Mittataulukko

Kuosit


Lasten huppari pitkällä vetoketjulla hinnasto

Malli nro 79. Huppari painonappikiinityksellä. Hupparissa on kaksinkertainen huppu, Huppariin voi valita kaksi eri kuosia eli hupun sisäpuoleen ja hihansuulle sekä muuhun osaan hupparia. Tässä hupparissa ei ole taskuja. Hupparia voi tilata t-paitamallin 2 väljyydellä. Huppari saa myös sivutaskuilla.

Mittataulukko

Kuosit

Mitat ovat kappalehintoja.


Lasten huppari painonapeilla hinnasto

Jemmahaalari shortsimalli nro 80, hinta koot 60, 70, 80 ja 90 cm 32 €/kpl

Mittataulukko

Kuosit

Jemmahaalari pitkillä hihoilla ja lahkeilla malli nro 81 . Tässä 80 cm:nen. Lahkeen sisäpuoli painonappi-kiinnityksellä. Koot 60 cm, 80 cm ja 90 cm hinta 35 €/kpl

Jemmamekko malli nro 82 lyhyillä hihoilla, koot 60, 70, 80 ja 90 cm hinta 30 €/kpl.

Pitkähihainen Jemmamekko malli nro 83 on 33 €/kpl.

Kuosit

Unihaalari, jossa painonapit edessä ja lahkeen sisäpuolella malli nro 84. Unihaalari, jossa myös sukkaosa malli nro 85.

Sukaton malli nro 84 koot 50, 60, 70, 80 ja 90 cm, hinta 31€/kpl

Sukallinen malli nro 85 samat koot, hinta 33 €/kpl

Mittataulukko

Kuosit

Nuttu, puolipotkuhousut ja myssy, malli nro 86. Nutussa edessä röyhelöt. Saa myös ilman röyhelöitä. Kuvassa koko 50 cm. Kuvan kokonaisuutta saa kokoja 50 cm, 60 cm ja 70 cm. Kolmen tuotteen yhteishinta 45 €.

Myssyt, huppumyssyt ja pannat

Malli nro 87. Myssy. Kun tilaat myssyn, kerro päänympärysmitta, ja/tai jos myssy tulee lapselle, lapsen ikä. Myssy on kaksinkertainen.

Kuosit


Myssyn hinta on 12 €

Myssymalli: Söpö malli nro 88. Tilattaessa ilmoita henkilön päänympärysmitta tai jos myssy tulee lapselle, niin lapsen ikä. Myssyä voi tilata kaikista Buffon trikooneuloksista, myös collegeneuloksesta kuten kuvassa. Myssyn hinta on 15 €.

Kuosit

Malli nro 89. Kypärämyssy. Jos myssy tulee lapselle, kannattaa tilatessa kertoa lapsen pituus ja ikä. Myös päänympärysmitta kannattaa mainita ja varsinkin, jos myssy tulee aikuiselle. Kypärämyssyn hinta on 15 €

Kuosit

Huppumyssy fleecestä malli nro 90. Kuvassa aikuisten malli. Lapselle tilatessa kannattaa mainita lapsen päänympärysmitta. Myssyn hinta 18 €.

Kuosit

Kuvassa ylhäällä harlekiinimyssy malli nro 91 ja perusmyssy alhaalla malli nro 87. Tilatessa kannattaa kertoa henkilön päänympärysmitta. Harlekiinimyssyn hinta 15 € ja perusmyssyn hinta 12 €.

Kuosit

Panta malli nro 92. Tilatessa kannattaa kertoa henkilön päänympärysmitta tai jos tulee lapselle, niin lapsen ikä. Pannan hinta 7€.

Kuosit

Rusettipanta malli nro 93 . Hinta 15€/kpl. Ilmoita tilatessa henkilön päänympärysmitta.

Kuosit

Turbaanimyssy. Malli nro 95. Hinta 20 €. Ilmoita tilatessa päänympärysmitta.

Kuosit

Perustonttulakki malli nro 96, 10 €/kpl aikuisten ja lasten koot ja harlekiini-tonttulakki malli nro 97, 15 €/kpl aikuisten ja lasten koot. Ilmoita tilatessa päänympärysmitta ja/tai, jos lakki tulee lapselle, niin lapsen ikä.

Kuosit

Helposti puettavat vaatteet sekä takaa avattavat haalarit ja hamehaalarit

Avopaita. Tämä t-paita on edestä perus t-paidan näköinen ja takaa alahelma muodostuu kahdesta kappaleesta, jotka menevät avoimesti päällekkäin. Paita on helppo pukea päälle. Paitaa voi tilata t-paitamallin 1 väljyydellä malli nro 98. (ns. miesten malli) sekä paitamallin 2 väljyydellä malli nro 99. (ns. naisten malli). Paitaa voi tilata pitkillä, 3/4-hihoilla sekä lyhythihaisena. Lasten mallit ovat paitamallin 2 väljyydellä.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Hinnaston lyhenteet: PH=pitkähiha, 3/4=3/4 pituiset hihat, LH= lyhyet hihat

Avopaita hinnasto

Avotunika. Tämä tunika on edestä perustunikan näköinen ja takaa alahelma muodostuu kahdesta kappaleesta, jotka menevät avoimesti päällekkäin. Tunika on helppo pukea päälle. Tunikaa voi tilata t-paitamallin 1 väljyydellä malli nro 100 (ns miesten malli) sekä t-paitamallin 2 väljyydellä malli nro 101 (ns naisten malli). Tunikan saa pitkillä, 3/4-hihoilla sekä lyhythihaisena.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Hinnaston lyhenteet: PH=pitkähiha, 3/4=3/4 pituiset hihat, LH= lyhyet hihat

Avotunika hinnasto


  • Etusivu

  • Valmiit myytävät tuotteet

Tuotemallit ja hinnastot

Kuosit

Lisätietoja


Muokkaa tätä valikkoa Sivut-välilehdellä.

Näytä


Malli nro 102. Takaa-aukioleva haalari. Haalarissa on vetoketju, joka ulottuu niskasta puoleen väliin jalan sisäsivua. Haalaria saa pitkillä, 3/4-hihoilla, lyhyillä hihoilla sekä hihattomana.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja. Hintoihin tulee 4€:n korotus 1.10.21.


Takaa avattava haalari hinnasto

Malli nro 103. Takaa-aukioleva kaksiosainen haalari. Haalarissa pusero-osa on eri kuosista kuin housuosa. Haalarissa on vyötäröllä ohut kuminauha. Haalaria voi tilata pitkillä, 3/4-hihoilla, lyhythihaisena tai hihattomana.

Haalari voi tilata pyöreällä tai v-pääntiellä. Kuvassa v-pääntie.

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja. Hintoihin tulee 4€:n korotus 1.10.21

Takaa avattava haalari kahdesta kuosista hinnasto


Pusero tai tunika, jossa on painonapit molemmilla olkapäillä. Tämä vaate on helppo pukea kokonaan edestä, vaikka kädet eivät taipuisi puettaessa. Vaatetta saa pitkillä, 3/4- hihoilla tai lyhythihaisena.

Puseromalli t-paita väljyydellä 1 on malli nro 104 ja t-paita väljyydellä 2 on malli nro 105

Tunikamalli t-paita väljyydellä 1 on malli nro 106 ja t-paita 2 väljyydellä on malli nro 107

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja.

Avopusero ja -tunika hinnasto

Pussipuku. Puvussa on resorit lahkeensuulla ja alaosassa vetoketju. Pukua saa joko t-paitamallin 1 väljyydellä (malli nro 108) tai tai t-paitamallin 2 väljyydellä (malli nro 109)

Mittataulukko

Kuosit

Hinnat ovat kappalehintoja. Hintoihin tulee 4€:n korotus 1.10.21

Pussipuku hinnasto

Hamehaalari takana vetoketju malli nro 110. Haalarin hameen pituus on tunikamittainen ja selänpuolella hamekappale kiinnittyy napilla ja tarralla.

Hintoihin tulee 4€:n korotus 1.10.21

Mittataulukko

Kuosit

Takaa avattava hamehaalari hinnasto

Iisi-housut malli nro 111, lahkeen sivussa vetoketjut. Materiaali college-neulos. Sivuilla vetoketjut reiden puolivälistä lahkeensuulle.


Iisi-housut hinnasto


Helposti puettava pusero malli: Iisi, mali nro 112 Takana vetoketju olalta sivulle helmaan asti. Kuvassa on lasten koko 150 cm ja materiaali punainen paksuhko harjattu college-neulos.


Iisi puseron hinnasto


Kipsinsuojasukka malli nro 113. Materiaali puuvillaa 95 % elastaania 5% (voi tilata kaikista kuoseista, joissa sama materiaali-koostumus). Jalkapohjassa on vahvikkeena tummemmasta college-neuloksesta vahvike. Ilmoita tilatessa kengän koko, kipsin ympärysmitta päkiänkohdalta ja pohkeen korkeudelta. Hinta 10 €/kpl

Sivusta solmittava taskullinen liivi malli nro 114 . Reilun kokoinen malli sopii sekä naisille että miehille. Mallin saa joko yksitaskullisena hinta 35 € tai kahdella taskulla hinta 38 €. Valittavat koot S, M, L, XL, XXL ja 3XL. Kuvassa koko XL.